Busvalpen

Idag har vi åkt bil igen. Matte och jag gick en stund utanför en affär, men idag var det inte lika kul, för det var ingen som ville hälsa på mig, alla bara gick förbi. Jag försökte påkalla uppmärksamhet genom att gå fram emot folk, men det hjälpte inte.

Både husse och matte berömmer mig, för dom tycker att jag är så duktig, som är tyst och snäll i bilen.

Vaddå, jag är väl alltid snäll? Ja, matte håller med, men hon säger att jag är busig.

Riccotuggben

Husse, han är snälI, igår fick jag ett jättestort tuggben av honom, lika stort som Kenzo och  Zenna får. Matte hade bara tänkt ge mig ett litet.

Riccoleksaker

Men, matte är också snäll, hon letar fram nya leksaker till mig varje dag. Den där grisen tänkte jag döda, men då nöffade den. Konstigt! Om jag hoppar på den då… då nöffade den igen, det var ju jättekul! Bollen var också kul, men det är lättast att bära den i snöret.

Riccotandborste

I kväll kom matte med den där tandborsten igen. Jag fick tugga på den och det var nåt jättegott på den, så jag tuggade och tuggade. Till slut sa matte att ”nä, nu ska vi borsta lite också”. Hon öppnade gapet på mig och borstade dom stora tänderna baktill i munnen, både uppe och nere innan jag hann reagera och det var faktiskt inte otäckt.