Ett godkänt resultat i rallylydnaden i Marks BK

Som vanligt var det dubbla tävlingar. Vi startade sist i båda grupperna, vilket jag inte gillar, det blir så lång väntan då, men, men, ibland ska man väl göra det också. Ricco hann ju trötta ut sig ganska rejält, så första rundan var han inte alls koncentrerad, så vi skrapade bara ihop 59 poäng, men domarens kommentar på slutet blev i alla fall: Härlig attityd!

Innan andra rundan fick han vila i bilen och det gjorde susen. Även om jag inte tyckte att han var med mig som han brukar, så fick vi i alla fall 81 poäng, vilket var godkänt och en 6:e plats. Där var domarens kommentar: Jättefin runda! Snygga backanden!

Dom där backanden, där han backar bredvid mig på både höger och vänster sida har vi verkligen tragglat, så det var ju kul att det gav resultat.

Under natten som kom, så tror jag att jag fick en del av förklaringen till varför han inte var koncentrerad (gott att kunna skylla på nåt, hi hi). Han ruskade på huvudet, och ruskade och ruskade och det syntes att han hade ont. Han kom till mig, som för att be om hjälp. Jag visste att vi hade Rimadyl hemma, så jag gick upp och gav honom det, sen låg han 20 min i våran säng, gick ner och ruskade huvudet en gång till, sen lade han sig och sov gott ända till morgonen.

Det blev ett samtal till veterinären och han fick komma på middagen och då visade det sig att han hade en svampinfektion i vänster öra, så nu ska han få behandling. Var kommer sånt ifrån egentligen? Han fick i alla fall jättemycket beröm av veterinären.