Titel i rallylydnad avancerad klass idag

Nu har vi tävlat i Ulricehamns BK igen, det var dubbla tävlingar denna gången också. På första tävlingen gick det inte så bra, vi fick bara 62 poäng (krävs 80 av 100 för godkänd) och mycket var mitt fel. Jag glömde ett sättande av två vid en skylt, då blir det felmoment och 10 poäng minus, sen skulle man springa mellan några skyltar och jag glömde det ena springet, 10 minuspoäng igen, men det tredje 10-minuspoänget stod Ricco själv för. Han satte sig upp efter ett ligg istället för att resa sig direkt. Sen var det några småfel också, men men…

På den andra tävlingen kändes det mycket bättre, även om jag visste att han strulade lite på ett par ställen. Han som har varit riktigt duktig med backandet vid sidan av mig, det gjorde han inte snyggt idag, men det blev bara 3 minus där, han gjorde det ju i alla fall. Sen var det någon nosning och några småfel till, men vi fick ihop 90 poäng och det var vårt tredje godkända resultat, så nu kan Ricco titulera sig RLD N RLD F RLD A.

Vi ämnar som jag sagt innan, inte gå upp i mästarklassen än, för vi har lite till som måste tränas in först, utan vi fortsätter att tävla i denna klassen under tiden.