Nyår och Fel tandkräm

Vi tillbringade tolvslaget i TV-rummet med hög volym på TV:n och en massa hundgodis för Zennas skull. Det funkade en bra stund, men sen var det några riktigt kraftiga smällare som hördes igenom, så då slutade damen äta godis och darrade som ett asplöv. Som tur är så brydde sig Ricco inte alls om smällarna, han ville bara ha godis, så det gick åt en hel del.

När klockan närmade sig ett, så kunde jag släppa ut dom för ett sista besök ute innan läggdags. Zenna ville in först som vanligt, så jag borstade tänderna och kammade skägget på henne som vanligt. Sen gick jag och kollade om Ricco var färdig, nej det var han inte. Då hinner jag borsta mina egna tänder, tänkte jag. Jag snabbade mig på och precis som jag ska köra in tandborsten i munnen, så ser jag att jag har tagit på hundtandkräm. Vilken början på nya året, jag får vara glad att jag upptäckte det, ha ha ha! Nåja, Ricco fick hundtandkräm sen.

Nu i kväll har vi ett par väldigt trötta hundar, för vi tog en låång promenad i regnet idag.

Förresten så opererades Zenna för 14 dagar sen, det var en liten juvertumör, men vi har inte fått besked än om den var godartad eller inte. Hon är i alla fall väldigt pigg och glad. Vi tror på godartad tills vi är motbevisade!