Nya äventyr med Ricco

Ricco: Husse och matte har pratat flera gånger om att vi ska åka till Annebergssjön. Idag blev det äntligen av, jättespännande, för jag hade ingen aning om vad var för något.

Kenzo

Kenzo var inte sugen på att gå ner till vattnet, men han följde i alla fall med och tittade på mig och Zenna, när vi hade roligt.

Zenna

Zenna tittade ut över sjön. Hon tyckte att den såg konstig ut, det var ju is på den. Det brukar det ju inte vara, när vi badar.

RiccoZenna

Kom Zenna, vi sticker iväg och leker, tyckte jag, men matte hade satt på mig kopplet igen, hon tyckte att jag sprang för långt bort, när jag var lös alldeles innan. Jag sprang ju visserligen en  bra bit bort, men vad klagar hon på, jag kom ju, när hon ropade på mig!

Riccopetflaska

Har ni sett vad jag hittade? En gammal petflaska… och nu är den min, bara min!

tuggarpetflaska

Åh, vilken skatt! Vad mallig jag blev och det lät så festligt, när jag tuggade på den.

ZennaRicco

Husse kastade en massa pinnar i vattnet och Zenna var snabb med att hämta dom. Det där såg ju jättekul ut, klart att jag också måste prova. Nu gällde det att vara snabb, så att inte Zenna hann ta den.

Riccoivattnet

Jag fick kläm på det där, så jag började t o m att krossa isen för att komma åt den sista pinnen, som husse kastade. Tyvärr, så fick jag inte ta den, husse hade råkat kasta den för långt, sa han, och dom ville inte att jag skulle bli kall.

favoritnallen

Lite skönt var det allt att vara hemma igen och ligga och gosa med favoritnallen.