Cert i Åsarna SSPK

Idag var vi i väldigt god tid till utställningen och ingenting strulade, vi fick med oss allt vi skulle på en gång. Ricco var underligt lugn, han var kanske trött efter gårdagen.

Vi fick vänta ganska länge, men då kunde vi å andra sidan titta på både pincher och dvärgpincher och sitta där och gissa på vem som skulle vinna. När det närmade oss våran tur och Ricco hade fått dricka vatten i lagom tid innan, för att skägget skulle torka och vi precis skulle gå in i ringen, så sa dom att dom skulle kasta om ordningen lite. Attans och nu började det bli varmt också. Sorry Ricco, du får inget vatten än! Av med utställningskopplet och på med selen igen, men Ricco reagerade, han var taggad och ville in i ringen. När han inte fick gå in, så slängde han efter en stund ut sig raklång och vilade.

Det tog som tur var bara tre kvart, sen var det våran tur. Idag var Ricco riktigt duktig, han tog ut stegen och sprang jättefint, så det kändes jättebra. På denna bilden tävlar vi om bästa hane.

Vi blev trea av hanarna, före oss är det två champion, vinnare Riccos pappa Argenta´s Kingsley och efter oss en championhund och en öppenklassare, som väntade på sitt sista cert.

Klart man blir glad, och när jag blev glad, så blev Ricco så glad så han hoppade. Det var hans tredje cert, men han blir inte champion förrän han får ett cert efter att han fyllt två år, han är ju bara 20 månader än.

Visst ser han lite mallig ut?