Semester o Ransäter

Då var det då äntligen semester och vi är på plats i Ransäter för att ställa ut Ricco, rättare sagt, vi var på plats igår. På vägen upp hit stannade vi på en stor parkering och levererade ett par kycklingar, som var beställda. Där kunde vi passa på att få lite mat i oss, rasta hundarna och slappa en stund.

På förmiddagen gick vi in på ut utställningsområdet och shoppade, jag fick ju inte med mig min furminator och jag måste dra en massa underull på Ricco. Jag gjorde det för en vecka sen, men det växer ju som ogräs på honom.

Så där ja, nu ser han bättre ut. Nu är det upp till domarna att avgöra! Nej, först har Ulrika (Chevrolet´s kennel) lovat att putsa till halsen på honom. Dels hade jag skickat iväg nästan alla skär på slipning innan vi åkte, så jag hade inte rätt skär och så hade jag ont i ”hundbettet” så jag hade väl inte rätta tålamodet att få det fint. Jag kan meddela att armen är mycket bättre idag.

Nu lättar det upp ute igen efter att det kom en liten regnskur, perfekt att passa på att blogga under tiden. Nu får ni hålla tummarna för oss i morgon!