83 poäng idag

Vi fick ihop 83 poäng i Marks BK idag och kom på plats 10 av ca 23-24 ekipage. Jag är supernöjd, men jag måste ju berätta vad buspojken Ricco gjorde: Jo, så fort vi kom innanför banden, så gjorde han ett skutt och hoppade på mig, innan vi ens var framme vid första skylten. Där fick vi 3 poängs avdrag för att han var överdrivet fysisk. Jo, det kan man ju kalla det. Sen kom en dubbel slalom och där skötte han sig, men nästa skylt skulle han sitta bredvid mig och satte sig jättesnett och jag (mitt pucko), jag tecknar åt honom att rätta till sig.

Han gör det med ett skutt i luften, det gjorde inget, men vi fick 10 poängs avdrag för att jag satte om honom. När jag hade fått fundera lite, så kom jag på att det var värt det. Dels fick jag honom att koncentrera sig och så kanske han kom underfund med att det inte lönar sig att slarva på tävlingarna. Sen var det några 1-poängare i avdrag också.

Här går vi slalomet, han gör det bäst när jag dirigerar med rösten: Höger, vänster osv…

För övrigt kändes det riktigt bra. Kommentaren längst ner på protokollet idag löd: Fint samarbete! Snygg skylt 13!!

Då får jag väl förklara den då: Där skulle man snurra åt vänster i en så snäv cirkel som möjligt, vilket för mig betyder att jag gör den på stället och Ricco backar runt mig väldigt nära och drar in rumpan hela tiden mot mig. Detta tog väldigt lång tid innan han fattade, men så en dag trillade poletten ner.