Grabbarna sover

KenzoRicco

Grabbarna sover på sina favoritplatser i köket, men Zenna föredrar att sova på soffan i trimrummet. Dom är alldeles slut efter dagens alla strapatser. Livet leker för Ricco, han har snattat en toffel, som jag råkade lämna obevakad ute på trappan och den låg han på kullen och rullade runt med och tuggade lite på. Rätt som det var hade han hittat en gammal (tom) färgburk och lekte med. Fråga mig inte var han hittade den, ingen aning, jag fattar inte var.

Vi har också varit hos Carina, Emma och Loo en sväng och där hälsade han på katterna och tittade på höns och ankor. Han ville väldigt gärna hälsa nära på katterna, men dom var lite avvaktande, men han kom så nära att han kunde lukta lite på dom i alla fall.

Sen tränar vi ju lite varje dag också. Vi fick i läxa till sista gången på valpkursen (som är på tisdag) att vi skulle träna in ett trix. Alla deltagarna valde olika grejer, jag valde gå slalom mellan benen. Det tränar vi ganska intensivt, för vi vill ju kunna det, när vi ska visa upp det och snart så… det sitter nästan, han kan gå under några gånger utan belöning nu, så snart kan han det.