Några dagars…

Ricco: Matte har inte skrivit på några dagar, så nu får jag berätta desto mer. För några dagar sen hjälpte jag henne med att krafsa ur jorden ur en av blomkrukorna som står ute, det är ju synd att hon ska behöva göra allt själv. Jag hörde att hon sa till husse, att  ”titta vad han har gjort nu!” Hur kunde hon veta att det var jag, hon såg ju inte när jag gjorde det?

fikaute

I lördags när det var så fint väder, så fikade vi ute. Jag måste ju bara kolla om husse hade nåt gott i handen. Det gäller att vara först, så man säkert får nåt. Matte är mycket snålare än husse, så det är säkrast att kolla med honom först. Nej, nu  kanske jag var lite orättvis, jag får av matte också, när vi brukat träna och då får jag jättemånga små, små bitar. Man vet aldrig riktigt vad man kommer att få, det kan vara ost, kassler, lever, köttbitar, pannkaka eller kanske en tiondels Frolic.

sittkvar

En rolig grej var, när bara matte och jag gick på promenad. Vi tränade på lite olika saker under tiden. Här tränar vi på ”sitt kvar”. Matte tycker att det går ganska bra. Jag tycker inte att hon ska klaga, hon hann ju ta den här bilden, ha ha ha.

fore

Jag går före lite, matte! Jag lovar att inte gå långt före, max tio meter, sen väntar jag på dig!

dammen

Den där dammen ser ju inte likadan ut som förra gången vi gick förbi här, då var den ju alldeles vit. Förresten, så har jag nästan vuxit ur mitt fina valphalsband, så matte har gjort ett, med nitar på till mig och hon sa att jag kan snart inte ha selen heller. Hon säger att jag växer som ogräs.

pannkaka

Jag måste berätta en sak till, det växte pannkaka på ett träd. Kan ni tänka er?