Ricco hos vet, och promenad

Ricco: I morse åkte matte och jag till veterinären. Där fanns det en massa konstiga dofter. Jag sprang runt och nosade både här och där, sen gick vi in i ett rum och jag fick stå på ett trimbord, tror jag att det var. Så brukar matte kalla det bordet som vi har hemma.
Veterinären ville titta i munnen på mig, men först ville jag inte, sen lät jag henne titta. Hon tyckte att jag var fin i munnen. Hon lyssnade på mig med stetoskopet också, sen fick jag en massa godisbitar . Hon lade dom framför mig och så mycket har jag aldrig fått på en gång, så det var ju bara att passa på och äta så fort som möjligt.
Matte sa att jag fick en spruta medan jag åt godis. Jag vet inte om hon skämtade med mig, för jag märkte då inget, sen fick vi åka hem och äta frukost.
riccokartong
När jag hade ätit min mat, fick jag en kartong att leka med och det är ju så roligt. Jag kan tala om att matte fick plocka små söndertuggade kartongbitar över hela golvet. Hon stönade och muttrade lite, men jag fick fortsätta leka med den i alla fall, ha ha ha.
allatrenosar
Sen var det dags för en promenad. Idag fick alla tre gå med och jag älskar att retas med Zenna. Jag sprang fram och tillbaka och tramsade med henne. Till slut låtsades hon inte om mig och då var det inte lika kul längre. När Kenzo och Zenna stannar och nosar, så måste jag ju också nosa, det kan ju vara nåt jättespännande, som man inte får missa.
Riccoforst
Jag vill också gå först, i alla fall en liten stund!
Ricco
Titta, så snöig i ansiktet jag är! Jag halkade och fick hela ansiktet fullt med snö, men det mesta hann försvinna innan matte tog bilden.
Rosa sele!!! Jag vet, jag kan väl inte hjälpa att matte har satt på mig en tjejsele? Det är Tingelings valpsele, som jag får låna. Hoppas jag snart växer ur den, så jag får en ny med ”killfärg”!