Ingen valp och geocaching

Det blir ingen valp i höst till oss. Tiken fick akut livmoderinflammation i dag 52 i dräktigheten, det var alltså max 10 dagar kvar. Hon är opererad och mår bra, men oj, vad jag tycker synd om familjen. För oss går det ju an, vi får valp från en annan av deras tikar i december istället.

Vi hade ju sagt att vi skulle ha en vårvalp, men när vi har funderat lite, så går ju detta bra också. Jag har ju mer tid nu, när jag inte har dubbla jobb och styr ju min tid själv. Vi vill ju verkligen se till att han blir ordentligt socialiserad.

Idag har vi geocachat tillsammans med Carina, Emma och Loo.

geocaching

Det skulle ju bli uppehåll, men det kom en ordentlig skur i alla fall. Tur att vi hade både paraplyer och regnkläder i bilen, men vi var genomsura om fötterna allihop innan vi var klara med vår lilla runda på 4 km.

emma-klattrar

Klart att det skulle vara en cache, där man var tvungen att klättra högt upp i ett träd. Den här gången slapp jag i alla fall. Titta högt upp i trädet, så ser ni en ljusgrön prick, det var Emma som fick offra sig. Jobbigt var det, men Janne stod nedanför och peppade henne.