Mariefreds camping

Det började regna lite smått klockan 8 i morse, men vi kom iväg vid halv 9 innan det riktigt satt igång. Målet idag var Mariefreds camping, men vi fick åka i regn hela tiden. Vi hade tänkt ta några cacher utmed vägen, men antingen låg dom på fel sida av vägen (lite svårt när man har husvagnen med sig) eller så fick man gå en bra bit eller gå i högt blött gräs, så vi tog bara en, men vad gör det? Vi hade kommit överens om innan vi åkte hemifrån, att vi skulle ta minst en varje dag, så målet var ju nått.

När vi stannade på campingen slutade det regna, som på beställning.

zennakenzo

Som vanligt när vi kommer till ett nytt ställe måste Zenna muta in det.

janne

Vi fick en hörntomt, Janne hade ringt innan och bokat den. Han satt med datorn och kollade på deras hemsida, där dom hade en karta över campingen, och valde platsen där.

mariefredscamping

Utsikt över halva campingen, resten finns bakom fotografen.

kenzo

När vi kommit i ordning blev hundarna leksugna, så jag letade reda på några mjukisdjur och lekte lite med dom. Dom blir alltid så glada när vi har slagit läger, det blir ju lite mer frihet än att sitta i bilen och bara få komma ut lite då och då.

Varför just Mariefred? Jo, Janne har tillbringat många somrar (under så gott som hela sin uppväxt) i Mariefred, eftersom familjen hade sommarstuga här, så i morgon ska vi åka runt lite, så han får visa mig omkring. Vi har gjort det innan, men det var när barnen var små, så det är ju jättelänge sen. Det kan vara dags igen, ska bli kul!

 

 

3 svar till “Mariefreds camping”

  1. Ja, det är JÄTTELÄNGE sen vi var små. Hoppas ni får härliga dagar i Mariefred 🙂