Filipstad

Nu har vi flyttat på oss. Vi åkte bara några mil och hamnade i Filipstad.

utsikt1

Vi har fin utsikt åt två håll.

utsikt2

 

När vi nästan hade fått upp soltak mm, såg Janne att himlen var väldigt mörk. Jag tog en liten tur med hundarna, men vi fick springa sista biten tillbaka, för att det började regna. Det kom en störtskur, vi som hade lagt ut en presenning och mattan på den utanför vagnen, det var bara att dra undan dom och försöka få bort vattnet. Som tur var regnade det inte länge, så efter en stund kunde vi åka ut och ta några cacher.

janneloggar

Den här var lite extra rolig. Vi fick öppna det nedre skåpet, med hjälp av en kod, som vi skulle lista ut och där fanns en nyckel, som man skulle öppna det övre skåpet med och där låg loggboken.

hundarna

Hundarna brukar vara med, men är det nästan bara ut och in i bilen igen, så får dom sitta och vänta med öppen lucka. Även det kan vara spännande.

utpostenscafe

Vi kunde inte låta bli att besöka Utpostens cafe´ när vi ändå åkte förbi. För några år sen campade vi där och det visade sig att dom kom ihåg oss. Ska vi vara ärliga, så var det nog mest för att dom kom ihåg Pepsi (papillonen), för dom blev väldigt förtjusta i henne och ville då se lite vad hon kunde, eftersom vi hade talat om att vi tävlade även med henne.

I kväll, när jag skulle gå rundan med hundarna, så hittade jag ett ställe, där man kom utanför campingen lite. Perfekt, tänkte jag, men det var bara en kort liten bit man kunde gå. Åja, då får vi väl gå fram och tillbaka några gånger då, så att det blir lite av det, tänkte ja, men tredje gången jag vände, så vägrade Zenna. Jag förstår henne, hur kul är det? Jag ska se om jag hittar nåt bättre till morgonrundan.

2 svar till “Filipstad”

  1. Vad härligt det låter 🙂 Vi har faktiskt haft lite sol och 16 grader en stund, men nu är det iskallt igen… Ni har nog bättre väder. Kram