På väg hemåt

Nu är vi på väg hemåt. Vi hade väl kunnat åka hela vägen på en dag, men det kändes onödigt att åka så många mil i ett sträck. Det räcker ju att vara hemma på måndag, jag ska ju inte börja jobba förrän på tisdag. Nu får vi ju måndag eftermiddag till att komma i ordning lite innan. Så skönt att vara ledig från fredag till måndag, fast jag har inte hunnit känna efter riktigt på det än.

dimma

När vi började resan hemåt, såg det allt som oftast ut så här på förmiddagen. Så har det inte sett ut innan, vart har solen tagit vägen?

bjorkar

Över vattendragen låg dimman tät, men det började klarna upp.

spade

Vid en av rastplatserna stod den här gigantiska spaden. Nu hade vi 18,5 grader varmt och solsken.

vanern

Vänern är svår att komma till, men en liten bit såg vi.

vastgotaslatten

Västgötaslätten, då närmar vi oss…

karlsborg

och så tillbaka till vackra Karlsborg. Här satte vi bara upp några hundgaller, för denna gången blir det ju bara en natt, men då kan hundarna i alla fall gå lite in och ut som dom vill.

Bäst att sluta skriva, Janne sa att det snart är mat (det är service), han har grillat kycklingbröst, som vi hade med oss i frysen, men denna gången gjorde jag i ordning dom. Jag fyllde dom med lite kassler, som blivit över från en annan måltid. Potatisen hade vi med oss hemifrån, från eget land. Ska bli gott!

Ett svar till “På väg hemåt”