Kluriga cacher

Idag har vi tagit några cacher. Den ena var verkligen riktigt klurig, men då känns det också riktigt bra att ha klarat den.

letar

Här letade vi länge.

masugn

Vi stod parkerade vid en gammal masugn. Härifrån gick vi en promenad till slaggberget, men det har nog Janne skrivit om. Jag kan tala om att när jag stod högt där uppe, så undrade jag för mig själv varför jag erbjöd mig att gå upp där. Det var (skit) läskigt att gå där uppe. Inte mycket bättre att försöka ta sig ner. Plötsligt såg jag på min vänstra sida strax bredvid mig att jag hade sällskap av en orm. Den var visserligen pytteliten, men det var en orm och den viftade väldigt med tungan. Den hade fläckar bakom öronen, så den var säkert inte farlig, men i alla fall.

nackrosor

Vi fick se lite vackra platser också. Här blommar näckrosorna.

bavertuggat

Och jag stötte på ett träd som en bäver hade tuggat på, när jag letade efter en annan cache.

Lera

Här var det lerigt, så vi gick ordentligt vid sidan och jag gick strax bakom Janne på ditvägen, vilket jag inte skulle gjort. Han höll undan en grangren, när han gick och släppte den rakt i ansiktet på mig, och märkte det inte ens. Efter det höll jag avstånd.

Janne-vid-tjarn

En cache hittade vi vid det här vindskyddet bredvid en tjärn.

badstrand

En annan hittade vi i närheten av den här badplatsen. Janne har precis kastat en sten i vattnet och hade Zenna inte varit kopplad, så hade hon sprungit ut i vattnet.