Symaskinen gav upp!

symaskin

 

Nu har min symaskin gett upp. Jag trodde att det var som vanligt, att den bara behövde sin vanliga rengöring av Janne, men nej… När jag började räkna efter hur gammal den är så blev jag förvånad, den är ca 25 år, så då kanske man inte får begära mer. Det är ju vansinnigt mycket sytt på den också.

Det värsta är att jag känner mig totalt handikappad redan, jag kan ju inte sy ett enda stygn. Den gröna högen bredvid är matt-trasor. Jag syr lite då och då, när jag har några minuter, som jag inte vet vad jag ska göra med, t ex när jag väntar på en trim-kund, som är lite sen.

Nu får vi se vad som kommer istället. Jag tror att jag har bestämt mig, men jag lägger ut en bild, när den nya har anlänt. Den kommer att beställas i kväll eller i morgon.

4 svar till “Symaskinen gav upp!”

  1. Hejsan den såg inte ut att vara 25 år , jag förstår att den har tjänat mycket för dig , när jag tänker efter så är min maskin oxå 25 år , tänk vad tiden går , jag har en Husqvarna , som jag har / är nöjd med . hoppas du blir nöjd med din nya . Ha det gott I-M