23 cacher

Trasig-loggburk

Här loggar jag en cache igen. Om ni tittar noga, så ser ni att jag har en plastlåda framför mig. Det är lådan som loggremsan ligger i, men burken har gått sönder. Det kan man tala om för cacheägaren, genom att skriva en kommentar, samtidigt som man loggar den på datorn. Bra va?

Janne-insnodd

Ja, så kan det gå om man inte hänger med i svängarna.

Eldosa

Detta var i alla fall dagens smartaste gömma. Man fick skruva isär kopplingsdosan för att hitta cachen och kunna logga den, men den satt så högt att det var svårt att nå. Som tur var, så har vi ju hundarnas matförråd i bilen, så jag tog fram en av plastlådorna, som var tålig nog att stå på, så det ordnade sig.

Vilken tur vi har haft med vädret. Den första dagen hade vi ju lite regn, sen har vi nog haft en liten kort skur en annan dag och idag kom det några droppar, som vi inte ens hade ont av. Kan man ha större tur på en höstsemester?

Vi har varit ute och gått mer än på någon annan semester tror jag. Det har varit superhärligt och det har Kenzo och Zenna också tyckt. Varenda gång vi har kommit tillbaka till husvagnen, har de snart legat utslagna och vilat.

Nu förstår alla, när jag skriver så här att semestern närmar sig slutet. Det stämmer för i morgon åker vi hemåt.

5 svar till “23 cacher”

  1. jaja det dädär med tur vad det gäller väder och vind .det vet både ni och vi hur det är .semester och ledigt .då ser ni bör man ha Janne och Irene inte så långt bort så blir det varmt och fint. Hans

    • Som förra sommarens visit i Gullbranna, men då var det sommar på riktigt. Det vill säga i alla fall några dagar.Otroligt.