5 cacher idag

Nu är vi i Karlsborg och har bara tagit några cacher utmed vägen.

Först måste jag bara visa en sak från igår, när vi hälsade på Rune och Birgit.

Rune

Rune har gjort ett helt samhälle, genom att klippa, klistra och måla. Dessutom har han skrivit en hel berättelse om personerna som bodde där. Han har gjort hatten, som han har på sig också.

Bilden är inte så bra eftersom jag använde mobilen. Tilläggas kan att han har varit slöjdlärare och har gjort möblerna, som är i lägenheten, alltifrån bokhyllor till en jättefin byrå.

Logghjalp

Här får jag hjälp att logga en cache.

Utsikt

Man kunde klättra upp upp hit, men vi tog en liten promenad runt istället, för att komma upp hit. Fin utsikt och våran husvagn syns till vänster.

När vi skulle gå tillbaka sa jag åt Janne, som gick först och hade Zenna, att han kunde låta Zenna gå först och ta oss samma väg tillbaka, för det var ganska risigt. Det fick hon göra, men efter en stund ville Zenna gå åt vänster och Janne åt höger, så det blev höger. Det gick ju bra, men jag såg att Zenna hade haft rätt, så när vi kom på rätt köl igen, så litade Janne på henne och lät henne spåra oss tillbaka. Det var ju inte så att vi inte hittade, utan mera att vi skulle gå samma smidiga väg tillbaka.

Det är kul att se Zenna spåra, för hon tar det så lugnt, men är jättenoga. Det är ingen risk att hon skulle dra omkull någon av oss. Hänger vi inte med, så väntar hon och fortsätter, när vi är redo igen.

När vi kom fram till campingen var vi hungriga, så vi åkte och köpte en pizza, som vi åt i husvagnen. Den var jättegod och vi satt och småpratade lite. Efter en stund tittade vi på varandra och bara skrattade. Båda var jättetrötta, hade dom haft sömnmedel i pizzan eller…? Vi gjorde något vi aldrig gör annars, vi tog en liten middagslur.

 

2 svar till “5 cacher idag”