Smådjursmarknad

Ja, så har man varit på smådjursmarknad och bakluckeloppis.

Från början hade jag väl bara tänkt att vi skulle åka och titta, men i sista minuten bestämde jag mig för att ta med mina ungtuppar. De där två rumplösa maran/araucanakorsningarna (som jag är nästan hundra på nu att dom är tuppar). Jag tog med några avelsägg också.

RAW_1324_2

Inte var det nån som ville köpa tupparna, men det hade jag inte räknat med heller. Är det något alla har överflöd av, så är det ju tuppar, men det knöts lite kontakter i alla fall och det är ju det som är roligt. Det var några som ev var intresserade av att köpa avelsägg så småningom, vi får väl se.

Det fanns alla möjliga smådjur att titta på, höns, kaniner, gäss, ankor, vaktlar, marsvin, papegojor en tam råtta, Lillemors get mm.

I kväll snickrade jag den där foderautomaten, som saknades i gröna hönshuset, så nu är det färdigt där också.

Nästa projekt blir att bygga om inredningen i det stora hönshuset. Jag ska inreda på samma sätt där, så får jag plats med några hönor till (sittpinnarna räcker nämligen inte till).

 

 

2 svar till “Smådjursmarknad”

 1. Hejsan , Ni är lite här o där , det blir så när intressen är många,
  det verkar kul. i alla fall att se vad andra har , det var ju (synd) att du inte blev av med dina tuppar , för det har du väl
  tillräckligt . Ha det gott Kram från Hstd
  ps vad FINT det blev i hönshuset ds

 2. Ja, jag hade ju blivit glad om jag hade kunnat sälja någon av dem, men som sagt, det var bara en chansning.
  Kul att du tycker att det blev fint i hönshuset.
  Ha det gott ni också!