Gyllenkam död

I morse när jag var hos hönsen för att ge dom mat, låg Marantuppen stendöd på golvet. Jag tittar alltid till dom två eller tre gånger om dagen, och i går kväll satt han på sin pinne som vanligt och jag märkte inget konstigt alls med honom. Snacka om att trilla av pinn!

Tråkigt, men jag är ju inte utan tupp. Jag har ju Araucanatuppen och ni skulle sett i morse. Jag hade en burk med lite goda rester med mig, som jag ställde ner till dom. Det första tuppen (Nimbus) gör, är att ta en bit i näbben och släppa ner på golvet, så att Fanny kunde ta den och ge till sina kycklingar. Sen gjorde han likadant en gång till, snacka om duktig tupp.

I kväll har Mela åkt hem till sina ”mattar”. Nu blir det vi som kommer att sakna henne. Hon smälte in så totalt i gruppen, så hon märktes knappt. Allt bara flöt på. Det enda vi fick tänka på, var att inte lämna något ätbart framme nånstans, för hon är ju labrador.

2 svar till “Gyllenkam död”

  1. Det var ju tragiskt att tuppen ”kolat” Det är ju aldrig kul att finna någon som dött , i sin djurpark , men så e det klart, att man vet inte när det händet .
    Den andre tuppen verkar vara kamratlig , som delar med sig av maten,
    Föstår att det var tomt när ”labben” åkt hem , men ni kan väl låna henne i mellanåt ,
    Idag har vi fått något som vi inte ville ha SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ . vi hade fått så det räckte , men det tyckte nog inte ” han däruppe ” ska visst bli mer imorgon .
    HA det gott / I-M