Långpromenad

Idag har jag gjort den där långpromenaden, som jag har längtat så efter att få göra. Jag har ju påbörjat den ett par gånger. Ena gången tappade jag ju broddarna och fick vända om, en annan gång regnade det, så då var det inte kul att gå så långt, då vände jag också när jag gått en bra bit.

Vi brukar aldrig möta någon, men idag var det så skönt väder (några minusgrader och ingen blåst), så vi mötte två hundar som var ute och gick med sina människor.

över-järnvägen

 

Här ska vi strax gå över järnvägen. Då stannar vi och kollar att inga tåg kommer och hundarna måste stå helt stilla innan vi går över. Det gäller när vi går över vägar också.

isigt

 

På en del ställen var det is på bäcken som går genom skogen…

isfritt

 

och på andra ställen var det isfritt.

bron

 

Sen är det ju den där dåliga bron, som vi måste gå över. Jag funderade just på om den var hel fortfarande. Det är ju synd att kalla den hel, men det var fotspår på den, så jag tänkte att, har den hållt för den personen att gå på , så ska den väl hålla till mig också.

Jag sa åt hundarna att gå bakom mig och så gick vi. Jag tittade bakåt och då hade de valt att gå bredvid varandra, på var sin planka, så det gick bra.

genom-skogen

 

Sen var det en tur på en fin liten skogsväg innan vi kom ut på en grusväg.

trädsvamp

 

På slutet av promenaden tog jag den här bilden.

2 svar till “Långpromenad”

  1. Hej vilka fina bilder , verkar vara en härlig promenad , för er alla
    både 2 benta o 4 benta ,här har det blåst riktigt kallt idag , men så bor vi ju vid kusten.
    Imorgon ska vi fira Erika som fyller 20 år i morgon , så blir det
    John oxå som fyllde 25 innan jul.
    Ha det Kram från Halmstad