Jag börjar med att önska alla en trevlig första advent!
Vi har haft trevligt. Våran traditionella pysseldag råkade bli just idag. Vi och våra barn med familjer brukar träffas en dag innan jul för att pyssla. Vi tjejer brukar göra dörrkransar, barnen har gjort lite olika saker och herrarna står för maten.

Så här blev årets dörrdekorationer!

Robin och Willian använde var sin limpistol och limmade ihop sockerbitar till fina värmeljus. Det blev bl annat ett hus också.

Josefine limmade också sockerbitar, men använde florsockerglasyr. Hur många bitar som hamnade i munnen vet jag inte, men tillräckligt många för att hon skulle bli törstig.

Alvin fick också smaka socker.
Vad vi fick att äta? Jo, jättegod hemmagjord pizza.
Emma gjorde ingen krans, hon virkade på sin drake, som hon själv har gjort mönstret till. Hennes mönster kan man förresten beställa om man är sugen på att virka hennes djur. Titta gärna på hennes blogg, Goodcrochet blogg, länk finns på våran länksida.

3 svar till “”

 1. Hejsan Tycker det verkar ,vara lite Tomteverkstad i Bredaryd , Jättefina dörr dekorationer , barnen ser så konsentrerade ut med sina grejor , Ni tycks ha kul .Fortsätt med det
  Kram I-M
  ps hoppas pizzorna smakade bra ds

 2. Den här traditionen är jättemysig, det tycker vi allihop. Barnen höll på länge och pysslade och kom och visade vad de hade gjort. Ja, pizzorna var jättegoda med bacon, kantareller och ananas mm.
  Kramar till Er från Irene och Janne.

 3. Tackar för en jättemysig dag med pyssel och underbar pizza! Dagen tog bara slut för fort… Barnen hade fullt upp hela tiden.
  KRAM!