Riccos resultat från i fjol

Nu har vi suttit och gått igenom fjolårets resultat.

Utställningsmässigt har Ricco fått två cert. Han har ett från året innan också. Nu fattas det ett, för att bli champion, han blev ju två år först i slutet av november i fjol och det sista ska ju tas när man har fyllt två år, så vi håller tummarna för att han kan få det sista i år.

I rallylydnaden har han lyckats ta två titlar. RLD N och RLD F.

Det krävs tre godkända resultat för att få titeln i varje klass. I nybörjarklassen krävs 70 poäng för godkänt resultat. Vi gjorde flera tävlingar och dom godkända resultaten var: 85 p, 81 p, 83 p, och 99 p, sen gjorde vi ett par tävlingar där vi inte lyckades.

I fortsättningsklassen krävs 75 poäng för godkänt resultat. Där gjorde vi 80 p, 77 p, 96 p, 79 p, och 89 p plus några icke godkända.

I år vill vi ta titeln i avancerad klass. Där krävs 80 p för godkänt resultat. Vi har två godkända hittills, 89 p och 90 p, så nu ska vi jaga det tredje.

Vi ämnar inte gå upp till mästarklassen än, för alla momenten där sitter inte än, så vi fortsätter tävla i avancerad tills vi känner oss redo. Dessutom så krävs det hela 90 p för att få godkända resultat i den klassen, så där blir det väldigt tufft. Jag räknar inte med att vi kan ta den titeln i år.

OBS! Gammal bild.