Brödbak och hundträning

Nu var det längesen jag skrev något här. Det har varit mycket med flytten mm, men nu har vi kommit ganska bra i ordning.

Idag har jag varit ledig, så då har jag passat på att baka bröd.

Matbröd och två kladdkakor

Tack Geine för receptet! Supergott bröd, som blir bra i både smak och konsistens, dessutom klarar det sig flera dagar utan att behöva frysas. Naturligtvis hamnar det mesta i frysen ändå.

Vi hade ju planerat att komma igång med rallytävlingarna igen, men det blev ju tji nu i coronatider, men träna kan man ju göra ändå.

Ricco: Säg till när jag får röra på mig igen!

Det vi tycker är jobbigast är kon-skicket, (som ju kommer i mästarklassen), så vi har börjat från början med det. Nu kör vi lite i köket till att börja med och på kort avstånd går det jättebra. Han kom ihåg hur han skulle göra, trots att det var längesen vi tränade just det. Problemet har varit att på längre avstånd, har han inte gått runt konen, utan stannat innan och då har risken varit att han stannat för långt ifrån. Nu ska jag töja lite försiktigt på avståndet, så får vi se om det kommer att gå bättre.

Andra moment tränar vi antingen i trädgården eller helt enkelt på gatan, för det kommer inte så många bilar här och inte snabbare än att man hinner undan i så fall.