Igår latdag och idag utställning

Igår hade vi en riktig latdag. Det regnade mest hela dagen, så det var regnkläder till människorna och regntäcken till hundarna som gällde, vi ville ju inte ha in blötare hundar än nödvändigt i husvagnen.

Ricco ligger gott i Jannes säng, han brukar för det mesta välja den för Zenna väljer min säng och då kan han bre ut sig i hela sin längd, vilket han brukar göra och dra ljudliga suckar, som att han verkligen njuter.

Zennas plats, där ligger hon på natten också, jag märker henne inte ens, så stilla ligger hon och förresten så märker  jag inte ens om hon flyttar sig heller.

Och Janne tog rätt på alla bilder han tagit och loggade alla cacher vi tog. Jag servade med lite kaffe och hemgjort fikabröd under tiden.

Idag ställde vi ut Ricco i Svenstavik.

Vi hade räknat ut hur dags vi skulle åka för att vara där i god tid, så Ricco skulle få lite tid på sig att känna av omgivningarna. När vi satt oss i bilen, så kom jag på att vi måste nog ha deras regntäcken med oss ifall det mot förmodan skulle regna. Det är ju inte kul att ställa ut en blöt hund. Det gick snabbt att hämta dom.

När vi åkt ca 2 mil, så såg jag för min inre syn hur hundarnas selar och koppel låg kvar i husvagnen. Jag frågade Janne om dom kom med. Svaret blev, vi vänder! Sagt och gjort, det var bara att vända och hämta det, nu hade vi inte alls gott om tid, men vi var ändå i god tid för att ställa ut, som tur var.

Här väntar vi på våran tur. Ricco är lite uppe i varv, så jag satt nära honom och passade honom lite. Det fanns ju så många intressanta hundar runt om.

Så blev det våran tur. Jag hörde det ena lovordet efter det andra när kritiken skrevs, så jag tänkte att han får nog ett ck idag, men tyvärr. Han fick i alla fall excellent med en jättefin kritik, så man får väl vara nöjd ändå!

Det var jättekul att få se Riccos pappa i verkligheten, jag har bara sett honom på bild innan. Argenta´s Kingsley. Han vann och blev BIR. Hon som äger honom tyckte att Ricco är jättefin, sånt är ju alltid kul att få höra.

I morgon blir det utställning i Åsarna, SSPK som anordnar.