Lite annan träning

_RAW1229

Loo var hemma hos oss en stund och efter att ha åkt rutschkana ett antal gånger, så ville hon åka i skrindan. Några dagar innan hade Ricco fått ha på sig selen som hör till och även fått bekanta sig med skrindan genom att gå över skaklarna och titta på den medan jag trasslade lite med skaklarna upp och ner.

Ah vaddå, jag spänner för honom, det går nog bra. Om han blir rädd, så får jag väl se till att gå med honom tills han lugnat sig i så fall. Det gick superbra, han tyckte bara att det var lite läskigt när han råkade komma åt skaklarna. Det var bara att hjälpa honom att gå rakt, så gick det bra. Han fick inte dra, det gjorde jag. Det är han för ung för, han måste vara färdigväxt innan, men han kan gott lära sig tekniken.

_RAW1232

När han fick se husse, blev han ivrig och började t o m dra lite, men det var bara ett par meter. En som njöt av åkturen, det var Loo. Hon älskar att åka i skrindan.

Ett svar till “Lite annan träning”

  1. Hejsan att Loo njuter det syns , men där är en 2-bent som tycker det är minst lika roligt , ni smälter väl inte bort , för här är det på gränsen , men vi ska vara glada åt det fina vädret, Kram till Er från Halmstad