Är Ricco en retriever?

Ricco: Matte är dum, hon säger att jag är nog en labrador eller nåt sånt, bara för att jag gillar att bära saker i munnen.

Riccopost

Matte har kommit underfund med att jag tycker att det är jätteroligt att bära saker i munnen, så när hon och jag hämtade posten häromdagen, så stoppade hon tidningen i munnen på mig. Då slog vi två flugor i smäll, som matte sa. Vi tränade på att gå fint och jag fick bära hem tidningen till husse och han blev jätteglad, när han fick den.

kommer - kopia

Idag var matte ledig en stund mitt på dagen, så då tog vi en promenad. Som vanligt, så glömde jag bort mig, när jag hittade en spännande fläck att nosa på. Alla var borta, så jag sprang som en galning för att hinna ikapp dom.

vanta

Jag springer före ibland också, men inte så långt. Här ropade matte att jag skulle vänta, så då gjorde jag det. När vi kom hem, så sa matte till husse att hon hade tränat en del vardagskommandon med mig. Det märkte inte jag, jag bara gjorde som hon sa.

pinneimunnen - kopia

Jag försökte att alltid ha nåt i munnen, Pinnar fanns det ju gott om, så jag sprang med dom i munnen en stund och hittade jag nåt roligare, så bytte jag. Det var pinnar, barkbitar, kottar, gräs och mossa. Matte misstänkte att jag bar på älgpluttar också, men jag säger inte om jag tog nån eller inte.