Ricco kissar på kommando

Ricco: Nu börjar jag fatta en del saker som husse och matte säger. Jag har lärt mig att kissa på kommando. Såå många gånger som matte har sagt det där ordet, så kan hon väl begripa att jag fattar det nu, så sluta tjata! Det räcker att du säger ”kissa” en gång, så gör jag det.

Jag börjar också fatta ordet sitt, men jag kanske inte alltid vill sitta.

Jag brukar vara tvungen att säga åt matte när jag är hungrig, och då måste jag hoppa riktigt ordentligt på henne, men i kväll sa hon att jag var tvungen att vänta. Hon höll på och gjorde semlor till sig och husse. Jag vet ju vad vänta betyder, så jag slutade hoppa på henne (alldeles av mig själv) och satte mig ner och bara tittade på henne, duktigt va? Men när hon tar fram min mat, då hoppar jag som en stolle, men matte ger mig inte maten förrän jag har satt mig ner, så nu hoppar jag inte lika länge innan jag sätter mig.

I kväll använde matte en annan elvisp än hon brukar använda, den lät inte riktigt som den andra, så för säkerhets skull, höll jag mig på lite avstånd…

Ricco

men när hon var färdig, så fick jag slicka visparna, då förstod jag att det inte var farligt. Mmm, vad gott det var!

Husse och matte tycker att jag är duktig, för när jag träffar på nåt nytt, som jag tycker är konstigt, så är jag ganska snabb med att själv ta reda på vad det är.

I kväll höll jag på att göra alla tokiga, jag var jättebusig. Jag for runt i TV-rummet som en galning, så till slut tog matte upp mig i sitt knä och så gosade vi en stund innan jag tog några varv till. Matte har ju klippt hundar nästan hela dagen, så jag har vilat mycket, men jag har sett till att husse fått gå ut med mig många gånger. Jag försöker få deras uppmärksamhet genom att gå till grinden och om dom inte ser det på en gång, så går jag runt lite, så fattar dom.