Ricco, Kenzo och Zenna

RiccoKenzo

Ricco: Jag gillar Kenzo väldigt mycket. Innan, när jag har velat ligga bredvid honom, har han gått sin väg, men nu fick jag göra det. Det var såå mysigt!

RiccoZenna

Zenna vågar jag inte ligga hos än, hon skäller på mig ibland. Jag blir inte direkt rädd, men det är väl säkrast att hålla lite avstånd i alla fall, men igår kampade jag med henne. Både husse och matte var med för säkerhets skull, men vi hade jätteroligt.

Riccoiskogen

Igår tog matte med oss alla tre ut i skogen. Det var jättekul och det fanns så mycket som jag ville undersöka. Den här stubben t ex, jag måste bara bita i den och se vad det var för något.

Riccoiskogen2

Vi var tvungna att gå genom en massa ris, men bara nån av dom stora hundarna gick först, så var det inga problem, jag traskade glatt efter, lite besvärligt var det ibland, men mest kul.

Det värsta var att matte var så envis med att hon skulle bära mig ibland. Hon sa att små valpar ska inte gå så långa promenader. Jag sprattlade och när det inte hjälpte, så gnällde jag, men matte var envisare än jag, så jag fick ge mig.