Förändringar i skogen

avverkning2

Nu har dom avverkat för fullt i ”våra” skogar. Nu är dom väldigt glesa, men man vänjer sig väl vid det också. Det kanske blir större chans att få se rådjur och älgar och inte bara höra att kvistar bryts och inte få se dom, så det blir nog bra!

avverkning1

När vi gick vägen fram här, höll han på att lasta upp stockar vid vägen, så jag funderade på hur vi skulle komma förbi, men det löste sig, för han försvann in i skogen precis lagom tills vi kom fram, så det var fritt fram för oss.

dammen

Vi kunde lugnt gå fram och titta på dammen. Det såg ut som att någon hade skyfflat bort snö på den. Kanske nån som har åkt skridskor på den medan den var frusen (om den nu har varit så frusen, den är faktiskt ganska djup). Nu låg det i alla fall vatten på den.

hundtackeleopard30

Jag har passat på att sy några hundtäcken nu, när jag har varit ledig. Jag har även sytt i ceris och turkos. Nu håller jag på med ett par röda. Jag måste ju passa på nu, för snart kommer jag inte att ha så mycket tid till sånt, jag menar med en valp i huset kommer det att bli fullt upp.