Slöat och slappat

Idag har vi bara slöat och slappat, men jag har ändå några bilder att visa. Jag hörde att det är orkide´dagen på Öland idag. Jag tog en bild på en blomma när vi var där och har nu letat rätt på att det var Sankt Pers nycklar.

sanktpersnycklar

Jag trodde att det var det, så jag hittade den snabbt i boken. Det fanns massor av dom ute vid alvaret.

morgonkaffe

Dagen började med att jag gav Janne kaffe på sängen, fast det var hans tur (man får ju bjuda till lite när den andre är sjuk). Naturligtvis ska hundarna ha var sin godbit, det hör till. Idag fick dom var sin halva dentastix, bland det bästa dom vet (det och pannkaka).

tittarut

Sen ska det alltid tittas ut en stund, och se så ingen obevakat kan gå förbi.

kenzo

Sen har dagen fortsatt så här. Nej, fullt så illa var det faktiskt inte. Jag och hundarna har tagit några sköna promenader, men på promenaden mitt på dagen, ville jag jogga lite, för jag tyckte att jag hade suttit still så mycket. Jodå, det gick väl bra, men så ville jag öka farten lite (bara lite). Det gjorde inte Zenna, hon travade i sin takt och tittade bara upp på mig när kopplet blev sträckt och den blicken sa att ”det kan du glömma, jag springer i min egen takt, så det så”. Ok, det var bara att sakta ner. Jag fick antingen gå i rask takt eller jogga sakta, farten var densamma. Hon är på väg in i löp, därav tjurigheten.

trad

Det får bli ett par bilder från promenaden.

fontan

Den där fontänen har vi rakt nedanför oss på campingen.

zennakenzo

Skönt med en liten paus från joggandet.

PS, Janne börjar kvickna till, så han är nog bättre i morgon. DS