Pallplats i Ulricehamn

På den första tävlingen fick vi 77 poäng, ännu en gång 3 poäng ifrån godkänt (det krävs ju 80 poäng i avancerad klass), men vi hade ju en chans till i nästa tävling. Vi gjorde lite småfel, plus en felövning, Jag råkade säga ett sitt, som inte skulle vara. Fy fy fy, 10 poäng minus! Han backade inte snyggt heller, 5 minus och några nosningar mm.

Vi sitter borta vid väggen och väntar på att få starta i nästa tävling. Vi har startnummer 21, så det blev till att vänta en bra stund, men tiden gick ändå fort när man satt och tittade på dom andra.

Nu hade Ricco lugnat ner sig lite, han är ju som vanligt ganska uppspelt när vi kommer till en tävling, han tycker ju att allt är så kul. Vi startade med hundarna på höger sida denna gång, vilket jag kom på i sista stund. Sicken tur.., där hade man suttit och väntat så länge att hjärnan börjat dega ihop sig. Denna banan var väldigt intensiv, med många sidobyten och många vändningar, men det brukar jag gilla och Ricco skötte sig väldigt bra, förutom att han satt snett en gång och nosade flera gånger (kanske efter alla löptikar som gått där), sen gjorde jag ett förarfel på sista skylten (- 3 poäng), men jag vet inte riktigt vad.

Vi fick 90 poäng och en 3:e plats av 30 ekipage. Gissa om vi är glada! Nu har vi två godkända resultat i avancerad klass, det fattas bara ett till titeln!!!