Cacherunda

Idag fick det bli en runda och försöka att plocka några geocacher.

Det blir några smakprover från rundan.

Precis bredvid detta vattnet hittade vi en cache. Tur att jag inte var fummelhänt nu då, för annars hade den kunnat hamna i vattnet.

Vi skulle fixa en cache här inne i hembygdsgården också och blev förvånade när vi möttes av jätten Jorm och fick höra att den sagan lästes från nån högtalare där.

Vi hade ju varit ute några timmar, så lite fika satt ju bra (igen!).

Förresten så är det runt Strömsholm vi håller till. Jaha, ska vi upp för den backen? Ja, just det , cachen vi ska leta efter heter ju utsiktstornet, klart att det går uppför då.

Jannes kommentar: Den där går jag inte upp i! Nej, du behöver inte, det var låst, tack och lov! Vi hittade cachen efter en stunds letande och kunde fortsätta turen.

Kunde inte låta bli att ta en bild på väg därifrån också.

I den här lustiga granen hittade vi en cache också.

Det var inte bara Janne och jag som njöt av den här rundturen, vid en gammal bygdegård fick hundarna springa lösa ett tag. Ricco for runt som ett torrt skinn till att börja med, sen hjälpte han Janne att leta. Han letade så intensivt och nära honom, så jag var tvungen att ropa på honom, så Janne fick leta i fred. När han väl hade fått springa av sig, så höll han sig i närheten av oss.