”Resultat från Ransäter” och ”Mina gummistövlar”

Nu äntligen kan jag tala om resultatet från Ransäter, vi hade lite för lite ström kvar i husvagnen, p g a att vi låg på fältet. Nu har vi laddat batterierna medan vi har kört.

RLD N RLD F Chevrolet´s Just A Moonmint ”Ricco” fick Excellent, 1:a med CK

Lite bilder från utställningen:

Ricco och hans brorsa Ragge.

Ricco är med i uppfödargruppen, som Ulrika fick HP på. Jag vet inte vad han har fått syn på, han sträcker ju ut sig mer än han behöver.

Mer då? Jo, varje morgon gick jag ut på fältet en bra bit för att rasta hundarna och det var blött i gräset varje gång. Redan under första rundan kände jag att jag blev blöt om vänster fot. När jag kom tillbaka till husvagnen var jag genomsur, då hittade jag ett rejält hål på ena gummistöveln och början till hål på den andra. Men vad i hela världen, jag har ju bara använt dom när vi har varit ute och åkt, och dom är inte gamla. Jag köpte ju fina blommiga stövlar, för att jag inte vill ha mina hemmastövlar, som jag använder när jag går in till hönsen. Det är ju inte så trevligt att åka på semester och komma med hönsskit under fötterna.

Nästa dag trodde jag att det var lite torrare i gräset, så gummistövlarna åkte på igen, men nej, jag blev lika sur igen, om foten alltså, så nu ligger dom i en soptunna nånstans, gummistövlarna alltså.

Vi har en sån där sodastrimer, eller vad det heter, (som man gör läsk i) den gick också sönder, så den ligger i samma soptunna ha ha ha! Vi hade saft med oss också, så det går ingen nöd på oss.

Jag tänkte att vi skulle hitta nånstans jag kunde köpa nya gummistövlar på, men se det gick inte idag i alla fall, vi har bara åkt igenom mindre orter och det fanns nästan bara mataffärer, så jag får klara mig ett tag till.

Under vägen har vi geocachat lite och tagit det väldigt lugnt. Vi stannade till vid ett ställe och lyxade till det med kaffe, våfflor och hjortronsylt.