Flyttat på oss

På förmiddagen tog vi ytterligare en tur in på utställningen. Vi kom på att morgongodiset, som hundarna får, när vi får kaffe på sängen, räcker bara i några dagar, så vi måste köpa lite mer. Dom får lite större bitar då, än när jag tränar med dom.

Idag lämnade vi utställningsområdet och åkte bara några km, för att lägga oss på campingen utanför Ransäter. Det kändes nästan löjligt kort, men där kunde vi ju inte stanna. Vi ska nämligen vara kvar i området ett tag och geocacha lite och ta en sväng till Karlstad mm.

klaralven

Vi har Klarälven bakom oss.

Vi har tagit en liten promenad runt området, men när vi kom tillbaka så var Ricco fortfarande full i bus, så jag plockade fram en boll och dribblade den lite med honom. Oj, vad kul han tyckte att det var. (Janne har nog en bild på det i sin blogg).

I natt fattade Ricco att han kan ta över Kenzo´s lya under min säng, det är första natten han gör det. Innan har vi slängt in godis där, som han har fått gå in och ta, för att vänja sig, men han har legat på golvet mellan oss och sovit.

janne

Grillning på gång och både Zenna och Ricco tyckte att dom också ville ha nåt gott.