Riccos busstreck

busstreck1

Janne frågade mig på förmiddagen om jag hade använt vattenslangen. Nej, det hade jag inte gjort idag. Nej, jag tänkte väl det, du brukar ju inte lägga munstycket på marken. Då har Ricco dragit ner det på marken och dragit ut slangen så mycket han kunde. Han tänkte kanske vattna rabatten, ha ha ha.

busstreck4

Jag hade täckt några växter i rabatten med granris, men det tyckte tydligen Ricco att det var dags att ta bort, och ja… jag kan ju instämma. Den där lilla lampan som sitter i rabatten har Janne jagat honom för också. Han tycker att alla roliga saker är hans, så dom lägger han på kullen. Idag hittade han en gammal arbetshandske, fråga mig inte var. Den gick han lite tveksamt fram till Janne med. Skulle husse ta den ifrån honom eller inte? Husse sa att den kan du få behålla och attans vad glad han blev. När jag kom ut sen, så kom han springandes fram till mig och visade den där äckliga gamla handsken, överlycklig var han.

busstreck2

Igår hade Janne hittat en rot på marken, och frågade mig var den kom ifrån. Ingen aning, jag kunde inte se att det fattades nåt i nån rabatt, men idag…

busstreck3

Mellan komposterna hade jag planterat en blomma i fjol, (som växer fort) och som jag tänkte kunde pryda lite där. Vi får väl se om den klarar sig, jag har satt tillbaka den nu.

busungen

Buspojken i egen hög person. Den där gamla plastleksaken har han väldigt roligt med, han springer ofta med den i munnen.