Ricco i ridhus

nosar

Ricco: I eftermiddags fick jag följa med matte och husse till Värnamo. Vi åkte till ridhuset för det skulle vara hundträning där.

Kan ni gissa vad vi mötte i dörren? Jo, en stor häst! Jag ställde mig och stirrade på honom och gjorde mig så stor jag kunde. Jag visste ju inte vad det var för ett stort djur, för jag har ju aldrig sett en sån innan, men jag var inte rädd. Matte har ju visat mej en massa konstiga djur, getter, kaniner, marsvin, katter, ja jag vet inte allt vad jag har sett, så den här var ju inte så märkvärdig.

Jag var ju tvungen att lukta ordentligt på golvet, för den lukten kände jag ju inte igen.

kollarkoner

Där borta i hörnan måste jag undersöka också, men ok, det var ju bara några koner. Det var snabbt kollat.

En tjej tränade med sin hund och tränade inkallning med ställande, det var lite spännande. Hon ropade väldigt högt, men då fick jag köttbullar av matte, så jag glömde lyssna på henne. Sen sprang matte och jag, vi sprang runt och fram och tillbaka och jag fick köttbullar varje gång vi vände. Det var jättekul, jag fattade väldigt snabbt att vi skulle vända, när matte sa att ”nu vänder vi”.

Husse har gjort en liten film på oss. Matte trodde att jag skulle sitta ”fot”, men jag vet inte vad det är än, så vi trasslade lite bara och hade jättekul. Filmen kommer på husses blogg REFLEXTIONEN