Styrde kosan mot Storfors

lillatorpa

I morse lämnade vi mitt barndomshem och Ingvar. Han hade redan åkt till jobbet när vi åkte, så vi sa hej då, i går kväll.

janne

Ja, så klart tog vi ett par cacher på väg upp mot Storfors. Målet för dagen var en liten camping där uppe, sen får vi se vad vi gör.

vy

En vy från bilen. Det växer stora mängder med lupiner både här och där.

zennakenzo

Så fort vi hade fått iordning allt, fick hundarna komma ut ur bilen. Dom njöt, Zenna körde runt med huvudet i marken och rullade runt, sen lade hon sig platt ner och bara njöt.

gammalbrygga

Jag gick en liten tur och rastade hundarna och kom till den här vackra platsen. Det är en mossbevuxen brygga, som tydligen inte har används på väldigt länge, men det låg en liten eka bredvid.

jannegrillar

När jag kom tillbaka var Janne i full gång med att grilla. Tydligen var det lite ensamt och tråkigt, för han satt med datorn samtidigt. Jag satte mig på trappsteget bredvid honom sen, medan han grillade färdigt, så han fick lite sällskap.

Jag kan meddela att vi har vackert väder här. Vi hade 19 grader när vi kom fram och har suttit med ansiktena mot solen. Vi hade bara en liten regnskur på väg hit.

2 svar till “Styrde kosan mot Storfors”

  1. Åh, vad härligt! Här har det regnat i omgångar idag. Ingen värme heller…