Tvättstugan snart färdig

Nu är tvättstugan snart färdig. Janne har dragit en massa rör, hit och dit. Vatten till både det ena och det andra.

Janne

Vi har satt in den gamla duschen igen också. Det var minsann lite plock med det. Duschen är superbra, men 30 år gammal, så inte mycket stämmer, vi köpte nytt duschhandtag och då är stången mycket kortare nu än för 30 år sen, men Janne löste det ändå.

Carina och Emma var här i eftermiddags och hjälpte oss att flytta in tvättmaskinen och tumlaren, så nu är dom på plats också. Vi flyttade också ut frysen från köket till gamla tvättstugan, där den ska vara nu. Så skönt att ha det gjort!!!

Medan Janne höll på med rören, så grävde jag till avloppet. Ja,jag är inte färdig än, men jag var tvungen att hitta det gamla först, för att vi ska kunna gå på, på samma brunn. Därför är det två diken. Det gamla till vänster.

graver-avlopp

På kvällens promenad hittade jag det här:

Kantareller

Och jag hittade ganska mycket, kanske två liter. Jag har aldrig nånsin hittat så mycket på en enda gång innan. Tänk, att jag var först på denna platsen i år. Ofta brukar det vara avplockat när jag kommer.

KenzoZenna

Kenzo och Zenna fick snällt ligga stilla och vänta på mig.

Nej, nu måste jag rensa kantareller!

 

3 svar till “Tvättstugan snart färdig”

  1. Tjingeling va , fint det blir , vilka svampar stora o fina, jag gissar att det blev något gott av svampen i kväll ,här har det ÅSKAT hela em + att det ha öst ner
    kram I-m

  2. Ja, Lillemor, tur att du inte var hemma och hann före! HI hi
    Ing-Marie, jag kastade faktiskt ner dom i frysen. Vi har faktiskt klarat oss ganska bra från åska, bara runt om.