Tillbaka

Hallå, hallå… Nu är jag tillbaka! Först får jag väl förklara lite varför jag inte har bloggat på länge. Förklaringen är ganska enkel… tidsbrist. Jag har jobbat ca 30 timmar i veckan på Kvantum plus minst 20 timmar med mitt eget trim. Då blir det inte mycket tid och ork över.

Vad har hänt då? Jo, massor! För det första så har jag sagt upp mig på Kvantum. Jag kom på att jag började att inte kunna ta emot alla kunder som ville klippa eller trimma sin hund hos mig och så får det ju inte bli. Detta är ju något jag kan göra även sen jag har gått i pension om jag vill, så jag satsar på det. Däremot ämnar jag inte trimma alla dagar i veckan, för nu vill jag ha lite ledigt också, men jag har lovat att komma tillbaka efter min semester och jobba fyra veckor, så att mina jobbarkompisar också får semester. Annars hade man väl inte blivit populär?

innan-klipp

Den här lilla vovven kom till mig i förra veckan.

efter-klipp

Så här såg den ut, när den åkte hem igen.

Det var det. Nu har jag semester, men vi ska jobba hemma. Nu ska vi snart börja med köket. Vi har gjort färdigt ett litet förråd och håller på med en gästtoalett och en ny tvättstuga samtidigt.

20140627_144629

Idag satte vi upp en vävtapet, som vi ska måla vit. Här sätter jag upp den sista biten, över dörren.

I måndags åkte vi ner till skåne och hämtade de här äggen:

Isbar20stycken

Det ska bli Isbarkycklingar av dem. Om ni undrar varför vi åkte och hämtade dem istället för att få dem skickade på posten, så är det för att ibland blir dom alldeles sönderskakade inuti under transporten och då blir det inte många kycklingar. Dom ligger i kläckaren nu.

Vi har ju tagit en liten promenad också, hundarna och jag.

torv

Värst vilken torvhög, som hamnat där. Rätt vad det var, när jag stod och tittade där, så dök det fram en grävskopa bakom högen, så dom höll på och gjorde den då.

KenzoZenna

Att det alltid ska nosas på samma fläck!