Zenna på G

Idag tog Zenna 79 poäng och kom på 8:e plats av 24 ekipage. Vi kör avancerad klass ett tag till, så vi hinner få in momenten bättre innan vi flyttar upp.

Jag blev så väldigt glad över henne idag, för alla momenten som vi strulade på sist, gjorde hon felfritt idag. Ni vet ju hurdant tempo hon har (segt), men helt plötsligt gjorde jag nån gest med handen, som gjorde att det blev en helt annan Zenna. Sen gick andra halvan av banan som en dans. Hon var hur pigg som helst och tittade upp på mig hela tiden. Tyvärr, så var ju skadan redan skedd, avdrag för tempo, men det gör inget om det kan fungera i fortsättningen.

De flesta felen fick vi början. Vid ett moment missuppfattade hon mig och kom upp på fel sida, och jag gjorde ett förarfel i spiralen. Jag tror att jag stannade till, sen var det några nosningar och långsamma utföranden, men som sagt, dom var i början av banan.

Det viktiga för mig var att Zenna kändes så pigg och glad på andra halvan av banan. Det har vi med oss till nästa gång. 🙂

Bilder finns på Jannes blogg!

 

2 svar till “Zenna på G”

  1. Vad roligt att jag hittade till din blogg 🙂 Vi tävlar också rally. Har tyvärr varit tvungen att ta ett uppehåll pga en olycka i april men nu i juni är vi tillbaka på banorna och äntligen debuterar i avancerad klass 🙂