17 cacher idag

Nu är vi norr om Torsby och har plockat cacher utmed resans gång. Vi har bara tagit sådana som man kan ta om man kan stanna med bil och husvagn.

Här kommer några axplock:

Grannfejden

Ett av programmen med Grannfejden spelades in här. De är fortfarande inte sams, så grannen i det röda huset har inte kunnat renovera färdigt p g a att han inte får sätta upp byggställningar på grannens tomt. Kortsidan närmast häråt är inte renoverad.

Kor

En cache tog vi vid en kafeteria som heter Grön ko, kanske för att det går en massa kor bakom huset.

Lilla-huset

Här hittade vi också en.

busstopp

Här fanns det också en. Där blev vi avbrutna av att det kom en buss och släppte av ett par resenärer. Som tur var, så kom det nästan samtidigt en buss till, som hämtade upp dem och strax därefter försvann båda bussarna. Nu var det fritt fram igen. Vi fick leta en bra stund här, men skam den som ger sig.

Stamfrandemonumentet

Här har vi stamfrändemonumentet. I detta området fanns det två cacher. Smidigt.

Utsikt-fran-monumentet

Utsikt från monumentet mot Frykensjöarna.

På ett annat ställe var ledtråden ”staketstolpe/under”. Vad vi letade. Vi gick där ganska länge. Jag sa att, det är inte säkert att det är under en stolpe, men det måste ha med en stolpe att göra, men under vad? Till slut sa jag att, det kan ju ligga så här… och fick den i handen. Så snopen jag blev. Skönt att vi klarade den.

 

 

2 svar till “17 cacher idag”