1 April

Idag har vi hunnit göra en hel del. Vi har satt på väggskivorna på norrväggen och byggt söderväggen. Vi har satt i ett fönster på den väggen och gjort en glugg, som hönsen kan gå ut och in igenom. Nu har vi gjort åt isoleringen vi hade liggande, så nu har vi räknat ut vad som fattas, så det hämtar Janne nån dag i veckan.

Kenzo har varit inne och inspekterat.

2 svar till “1 April”

  1. Kukeliku, detta blir säkert fint till Era fjäderfä ,De kommer säkert få bästa omvårdnad , hoppas du hittar något fint , om inte annat finns det en ras som heter Vit leghorn , det är säkert en fin sort , för den ser man överallt Ha det gott
    kram från Halmstad

  2. Jag vet… Den har vi haft förr och vi har haft bruna hönor också. Både vita och bruna är fina på sitt vis, men nu när jag har chansen, vill jag ha lite extra ”roliga” höns, men de är inte lätta få tag i. Alla har sålt av sina överflöd av vuxna djur, men jag har i alla fall fått tag i Maranhönskycklingar. De som värper mörkbruna ägg när de blir vuxna. Jag har ev också fått tag i några Isbarkycklingar, grönäggsvärpare. Vi får se om en månad, hur det går.