Två dagar

Nu får jag blogga för två dagar.

Tro inte att lyset till husvagnen fungerade som det skulle, trots att Janne höll på med det mellan halv 10 och halv 12 kvällen innan vi åkte, men efter en timmes jobb hos brorsan så fungerade det. Janne och Ingvar hjälptes åt. Det var jordkabeln, som Janne trodde och felet var i bilen. Nu fungerar det perfekt.

Första natten tillbringade vi på en rastplats, där bland annat lastbilar ställer upp sig. Det var en väldigt lugn plats. Jag gick en runda med hundarna inåt samhället och såg en massa folk vid en skola och läste på en skylt att dom hade grillkväll, och man kunde åka i en lövad vagn bakom en traktor. Den där vagnen mötte jag på tillbakavägen.

Traktor
Dagen efter

På väg till Rättvik har vi sett många fina vyer.

Fikapaus

Vi rastade på vårat vanliga ställe strax innan Långban.

Vansbrosimmet

När vi körde igenom Vansbro, fick vi se att Vansbrosimmet var i full gång.

Geine-o-Hasse

Här har vi våra vänner Geine och Hasse i Rättvik. De är väldigt duktiga dansare, tävlingsdansar både inom och utanför Sveriges gränser och det är dom som ordnar Rättviksdansen. Detta är förra årets skyltar, som användes till dansveckan i Rättvik.

papillon

Geine var inte hemma när vi kom dit, för hon var på Alftas utställning med sina hundar tillsammans men vänner från en annan kennel. Här har hundarna precis fått komma ut från bilen.

Selarna

Har ni sett vad fina våra hundars selar har blivit!

Geine har en värstingsymaskin, som hon kan brodera vad som helst i. Hon broderar hundar och en massa annat på både kepsar, väskor och på vad man vill. Jag visste att hon tar emot beställningar, så jag passade på att be henne brodera namnen på våra hundar. Jag ville ha dem på en remsa, som jag själv kunde sy fast på selarna, så det fixade hon. Jag fick själv välja färg på trådarna och blev jättenöjd med resultatet.

Om ni vill se vad hon gör, så gå in på Lindatorps kennel som finns bland våra länkar!

Ett svar till “Två dagar”